Нека плажовете да са чисти. Стартира нова кампания във Facebook за Летния сезон 2019

С летния сезон 2019 г. беше инициирана нова кампания за защита на плажовете, които обичаме и се наслаждаваме: Да оставим плажовете чисти.

ЗАЩО.  Програмата за сътрудничество в Черноморски басейн (програмата, насочена към регионите около Черно море) насърчава общото повишаване на осведомеността и съвместните действия за намаляване на речните и морски отпадъци. С тази кампанията целим да повишим  осведомеността в Черноморския регион и ви каним да се присъедините към нея.

Кой може да се присъедини към кампанията.

 Всеки, който желае да подкрепи околната среда, особено младежите са добре дошли да се включат в кампанията. Поканени са бенефициентите по програмата и представителите на управителните органи.

КОГА. Кампанията за Летен сезон 2019 ще се проведе във Facebook от 1 юни и 31 август 2019 година.

Какво ти е необходимо. Мобилен телефон или фотоапарат, интернет връзка, за да ни изпратите снимките и отново желаещи да подкрепят околната среда.

Ние ще възнаградим участника с по-големия брой съответни снимки, предоставени с набор от рекламни материали, обозначени с елементите на визуалната идентичност на програмата за Черно море на ENI CBC.

https://blacksea-cbc.net/news/archive-news/lets-keep-the-beaches-clean-summer-season-2019-facebook-campaign/

ФАЙЛОВЕ ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ:

/2019-06-03/
календар на събитията

ДокументиБюлетин